GARANȚIE

Beneficiați de garanție pentru produse dacă garanția este prevăzută în certificatul de garanție sau în factură (factura funcționează drept ca certificat de garanție). Garanția este valabilă în condițiile în care se respectă instrucțiunile de pe certificatul de garanție, cât și la prezentarea facturii. Produsele din magazinul online sunt supuse termenilor de garanție, în conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor.

Formular de returnare a produselor în perioada de garanție: bit.ly/Warranty

Drepturi de confidențialitate

Furnizorul se obligă să protejeze permanent toate datele personale ale cumpărătorului, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 a Parlamentului European și a Consiliului din 27.4.2016 și Legea protecției consumatorului. Datele personale vor fi utilizate doar în scopul trimiterii de materiale informative, oferte, facturi, cercetare proprie, analiză și alte forme de comunicare necesare.

În niciun caz datele utilizatorului nu vor fi dezvăluite unei terțe părți.

Utilizatorul trebuie să fie conștient de faptul că este obligat să furnizeze furnizorului online informațiile sale personale în forma corectă și adevărată. Prin acceptarea acestor condiții, utilizatorul confirmă veridicitatea datelor personale furnizate.